Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020


ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ
Κατεβάστε τώρα το έντυπο της εγγραφής σας:

Εγγραφή.pdf

 

 


Συχνές ερωτήσεις


Ο χορός είναι άθλημα ή τέχνη;

O χορός είναι σαφώς τέχνη και όχι άθλημα. Η ιστορία του χορού ανάγεται από πολύ παλιά και η φύση του ήταν για δοξαστικούς και θρησκευτικούς σκοπούς. Στην πορεία η φύση του αυτή γίνεται ανάγκη έκφρασης και χαλάρωσης.


Σε ποιες ηλικίες απευθύνεται ο χορός; μπορεί να μάθει ο καθένας;

Ξεκινά κάποιος από 5 έως 93 ετών καθένας μαθαίνει χορό επειδή ο καθένας μπορεί να εκφραστεί και να επικοινωνήσει.


Χρειάζεται χρόνο για να μάθει κανείς χορό; 

Ο χρόνος εκμάθησης των βημάτων, της κινησιολογίας, διαρκεί κάποιες ημέρες μονάχα, πάραυτα η τέχνη της έκφρασης και του υφολογικού τομέα μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο.


Πως πραγματοποιείται η εκπαίδευση των μαθητών στη σχολή σας; 

Η διδασκαλία της Σχολής διαχωρίζεται σε διάφορους τομείς έτσι ώστε να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν της ανάγκες του κάθε μαθητή μα βάση την ηλικία του, το άκουσμα του καθώς οποιαδήποτε άλλη ανάγκη τον περιβάλει. Οι χοροδιδάσκαλοι στη Σχολή είναι πεπειραμένοι και εξειδικευμένοι στο θέμα της διδακτικής, έτσι ώστε να μπορούν όσο το δυνατό να γίνει αντιληπτή η διδακτική ύλη με το καλύτερο δυνατόν τρόπο.


Πότε μπορώ να αρχίσω και ποιες είναι οι ώρες που γίνονται μαθήματα; 

Οι εγγραφές γίνονται ολόχρονα στη Σχολή. Οι διδακτικές ώρες προσαρμόζονται στην προηγηθέντα γνώση του μαθητή ή όχι. Οι ώρες λειτουργίας ξεκινάνε από τις 09:00 πμ μέχρι τις 10:30 μμ καθημερινά, εκτός Κυριακής.


Μπορεί κάποιος να μάθει έναν ή περισσότερους χορούς; 

Ασφαλώς και μπορεί να μάθει πολλούς ταυτόχρονα χορούς φτάνει να έχει την υπομονή και τον απαιτούμενο χρόνο προσήλωσης του.


Διοργανώνει η σχολή σας χορευτικές εκδηλώσεις; 

Κάθε χρόνο σε αντίθεση με τις άλλες σχολές διοργανώνεται μουσικοχορευτική εκδήλωση σε Θέατρο, όπου λαμβάνουν μέρος όλοι ανεξαιρέτως οι μαθητές. Επιπρόσθετα πέρα από τη βασική αυτή εκδήλωση τυγχάνουν και άλλες από προσκλήσεις διαφόρων άλλων φορέων.


Ποιο είναι το κόστος των μαθημάτων; 

Το κόστος το μαθημάτων ανέρχεται στα €30 το μήνα ανά μαθητή. Το τρίτο μέλος της ίδιας οικογένειας είναι δωρεάν. Εξαιρούνται τα μαθήματα προσωπικής επαφής (private).


 Τι μου προσφέρει εν τέλει ο χορός; 

Λαογραφική εκπαίδευση, γυμναστική, διαμόρφωση χαρακτήρα, γυμναστική, φιλία, οικογένεια, διασκέδαση, χαλάρωση, χοροθεραπεία.


Τι χρειάζεται να έχω μαζί μου στο πρώτο μάθημα;

Αθλητική ενδυμασία για διευκόλυνση των κινήσεων αλλά και για μην τυχόν σωματικών προβλημάτων στο μέλλον.


Follow us